Boudoir, Art Nude és a szexualitás kapcsolata.

Miért olyan fontos ezek a sessionok szexualitásunk szempontjából?


Ezek a fotók egy varázslatos élményt adnak, nagyon fontos, hogy a nők úgy tudjanak kapcsolatba lépni erotikus képzelőerejükkel, hogy az róluk szóljon, ne más aktivizálja őket, hanem ténylegesen meg tudják érinteni erotikus természetüket, ami csak az ővék. Ugyanez lehet a pároknál is, egy páros fotózásnál, ami egyre népszerűbb.Fontos számunkra, hogy úgy ismerjük meg önmagunkat erotikus természetünkben, tudjuk, azok mi vagyunk, hogy ha erotikus helyzetekbe kerülünk másokkal. Nagyon vékony a fátyol az egyedüllét és a mással töltött intim idő között, vagyis képesek megjelenni a valódi természetünkben és valaki más jelenlétében, és nagyon fontos, hogy ezt magunk is meg tudjuk tenni, hogy másodlagos természetnek érezzük, amikor egy másik ember ott van.
ISMERNI KELL A TESTÜNKET

Ha egyedül vagyunk, akár az saját élvezetből, akár egy fehérnemű felpróbálásakor, hogy megnézzük, mi áll jól rajtunk, vagy miben érezzük magunkat a legjobban, akkor ezek egyedüli élmények lesznek, és fontos hogy magabiztosnak érezzük magunkat, fontos, hogy tudjuk, hol vannak az erogén zónáink, és mi az, ami beindít, és mitől érezzük magunkat szexinek, és fontos, hogy ezt egyedül tedd meg, hogy amikor együtt vagy partnerrel, ez valóban természetes, ez az, aki valójában vagy, és minél intimebben tudsz megmutatkozni a valódi énedben a partnereddel, annál extatikusabb az öröm amit átélsz.


Úgy gondolom, az ilyen fotózások az egyik módja annak, hogy erotikusnak lássuk magunkat. Gyakran egy dolog örömet érezni a testünkben, és egy másik dolog egy kép, amelyhez kapcsolódhatunk, így más szemüvegen keresztül láthatjuk magunkat. Segít a képzeletünkben, segít a partnerünknek abban, hogy hogyan lát minket, a legtöbbünknek más szerepe van, anyukák vagyunk, dolgozó nők, mindenféle más dolgot csinálunk, ami talán nem annyira szexi, és valódi kapcsolatban élünk, valódi dinamikát élünk meg partnerünkel, és ezért nagyon fontos, hogy Ő is úgy lásson minket, ahogyan mi szexinek találjuk.Valóban úgy gondolom, hogy minél közelebbről ismerjük önmagunkat, és minél jobban érezzük magunkat a bőrünkben, és minél jobban belejátszunk egy másik partnerrel való intimitásunkba, annál mélyebb örömet fogunk átélni. Amikor az emberek bizonytalannak érzik magukat a testükkel kapcsolatban, amikor bizonytalannak érzik magukat a partnerükkel, amikor kínosan érzik magukat, mert nem szoktak szexi pózokban lenni, de ha ezek ismerősebbek lesznek, akkor ez intim élményt jelent másokkal. A kényelem szintje, az a könnyedség, amellyel csábítóan ábrázolják magukat, ez aztán nem tűnik furcsának, mert ezt a fotozáson gyakoroljuk.

133 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése